A verseny lezárult!

III. Forduló – OPUS TITÁNOK, a Döntő!

Kedves TITÁNOK!

Üdv az OPUS TITÁNOK energiatudatossági csapatverseny 3. fordulójában! Ide a 8 legtöbb pontszámot szerző csapat juthat tovább. Az OPUS TITÁNOK energiatudatossági csapatverseny harmadik, egyben leginteraktívabb fordulója több részből áll, amely során szakmai előadásokon, programokon vehettek részt, valamint a már kiválasztott energiatudatossággal kapcsolatos problémát és kidolgozott megoldásotokat részletesen be tudjátok mutatni, pályamunka formájában, az OPUS TIGÁZ Zrt. és OPUS TITÁSZ Zrt. képviselői számára.

AZ OPUS TITÁNOK Szakmai Napok – a Döntő esemény első napján az OPUS TIGÁZ Zrt. és az OPUS TITÁSZ Zrt. által szervezett szakmai programokon, bemutatókon vehettek részt és további pontokat szerezhettek a kisebb versenyfeladatok során. Az OPUS TITÁNOK Szakmai napok - a Döntő második napján pedig az előadott prezentációkat a társaságok szakmai zsűrije pontozza.

A harmadik forduló célja, hogy a résztvevő csapatok részletesen bemutassák saját projektjeiket, és meggyőzzék a képzeletbeli alapítvány kuratóriumát arról, hogy a projektjük finanszírozásra érdemes. A bemutató egy 3D modell köré épül, amelyet a csapatok a felkészülési szakaszban maguk készítenek el.

A harmadik forduló feladatához tartozó információk:

 • A harmadik forduló kezdete 2023. február 09., ekkor tesszük elérhetővé a harmadik forduló programtervezetét, pályamunka elkészítésére vonatkozó részleteket
 • OPUS TITÁNOK azonosítótok segítségével tudtok belépni a felületre és letölteni a harmadik fordulóhoz tartozó információkat és pontos feladatleírást.
 • 2023. március 23-24.: OPUS TITÁNOK szakmai napok és döntő
 • Szakmai napok helyszíne: Hajdúszoboszló


A szállás és az utazás költségeit a verseny szervezők biztosítják a döntőbe jutott csapatok számára, amelyek részleteiről e-mailben tájékoztatunk Titeket.

Első nap részletes program
 • Az első nap az OPUS TITÁSZ – OPUS TIGÁZ tematikus napja, szakmai előadásokkal, bemutatókkal, interaktív programokkal. A vállalatok szakemberei előadások keretében beszélnek energetikával kapcsolatos érdekességekről, valamint bemutatják az OPUS TIGÁZ- nál és OPUS TITÁSZ-nál betölthető munkaköröket, a mindennapok izgalmas tevékenységeit.
 • A biztonsági előírásokat betartva tesztpályás bemutatókon is részt vehettek, úgy, mint elektromos tűz vagy gázrobbanás-szimuláció.
 • A szakmai nap második felében, helyben megoldandó versenyfeladatokat kaptok, amelyek során az egyes szerepkörökben induló csapattagok külön-külön is versenyeznek és igy pontokat szereznek saját csapatuk számára.


Második nap részletes program:
 • A Döntő napján prezentáljátok pályamunkátokat és bemutatjátok elkészített modelleteket a szakmai zsűri számára.
 • Kérjük, hozzátok el magatokkal a pezentációtokat.
 • A szakmai zsűri tagjai a kérdéskör során a prezentációval és a megoldásotokkal kapcsolatos kérdéseket tesznek fel. Az előadásotok és a kérdésekre adott válaszok alapján adódik össze a forduló összesített pontszáma
 • A Döntő végső fordulójának zárultával az egész versenysorozat alatt gyűjtött pontszámaitokat összesítjük, amelyek alapján eredményt hirdetünk.
 • A sok-sok izgalmas feladattal, kihívással és bízunk benne, hogy annál is több élménnyel záruló csapatverseny minden döntős csapatát megjutalmazzuk, az első három helyen végzett csapatok pedig kiemelt díjazásban részesülnek.

A döntő értékelésének részletes szabályait a harmadik forduló feladatleírása tartalmazza, mely belépés után érhető el a döntőbe jutott csapatok számára február 9-től.

Sok sikert, hajrá OPUS TITÁNOK!

Regisztráció

Szívesen csatlakoznátok a megmérettetéshez?

A versenyre való nevezéshez nincs más dolgotok, mint adataitok megadásával regisztrálni. A jelentkezési űrlap kitöltése után, visszaigazoló üzenetet küldünk nektek a megadott e-mail címetekre, amellyel együtt megérkezik egyedi OPUS TITÁNOK azonosítótok. A későbbiekben, ezzel az azonosítóval férhettek hozzá a versenyek feladataihoz és az elért eredményeitekhez is.

Jelentkezés határideje: 2022. november 21.

Opus titánok logo

Kapcsolat

info@opustitanok.hu

Szabályok

Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató


© 2021 OPUS TITÁNOK