A verseny lezárult!

II. Forduló – Reklámfilm forgatás; 3-2-1!

Kedves TITÁNOK!

A második fordulóba az a 24 csapat juthat tovább, akik az első fordulóban a legtöbb pontszámot szerezték. Nézzük mi vár rátok.

A második forduló célja azon csapatok kiválasztása, amelyek a fenntarthatóság szempontjainak elterjesztése érdekében, képesek széleskörű mozgósításra. Ennek megfelelően ebben a fordulóban feladatotok, hogy a korábban bemutatott projektetekhez kapcsolódó társadalmi célú reklámot (TCR) készítsetek!

A reklám célja egy energiahatékonysági, fenntarthatósági probléma megoldásának népszerűsítése, amely bemutatja a problémát és a megoldást, illetve olyan érveket sorakoztat fel, mely ösztönzi a nézőket a megoldás alkalmazására. A videós tartalmak elkészítése során a fenntarthatósági alapelveket is vegyétek figyelembe és ezekre felépítve fejtsétek ki gondolataitokat, ötleteiteket! 

A második forduló feladatának megoldásával kapcsolatos szabályok:

  • A második fordulóban az a 24 csapat vehet részt, akik a legtöbb pontszámot szerezték az első fordulóban.
  • A második forduló kezdete 2023. január 3., ekkor tesszük elérhetővé a második forduló instrukcióit.
  • OPUS TITÁNOK azonosítótok segítségével tudtok ismét belépni a felületre és letölteni a második fordulóhoz tartozó információkat és feladatleírást.
  • Az elkészített videót ugyanitt van módotok feltölteni.
  • Felöltésnek 2023. január 31-ig kell megtörténni, a határidő lejárta után további pályamunkát nem tudunk elfogadni.
  • A videó bármilyen technikával elkészíthető.
  • A videókat a zsűri elsősorban szakmai és kreatív szempontból értékeli meghatározott szempontok alapján, pontozásos rendszerben.
  • Összesen 200 pont szerezhető a második fordulóban.
  • A második fordulón elért pontszámot 2023. február 9-én kerülnek kihirdetésre, melyeket megtaláltok majd az eredmények menüpont alatt.

Az első fordulóban kapott pontszámaitok az OPUS TITÁNOK energiatudatossági csapatverseny második fordulójában szerezhető pontokhoz hozzáadódnak, és az összesített pontszámok alapján a legjobb 8 csapat jut tovább a harmadik fordulóba, azaz a döntőbe.

Sok sikert, hajrá OPUS TITÁNOK!

Regisztráció

Szívesen csatlakoznátok a megmérettetéshez?

A versenyre való nevezéshez nincs más dolgotok, mint adataitok megadásával regisztrálni. A jelentkezési űrlap kitöltése után, visszaigazoló üzenetet küldünk nektek a megadott e-mail címetekre, amellyel együtt megérkezik egyedi OPUS TITÁNOK azonosítótok. A későbbiekben, ezzel az azonosítóval férhettek hozzá a versenyek feladataihoz és az elért eredményeitekhez is.

Jelentkezés határideje: 2022. november 21.

Opus titánok logo

Kapcsolat

info@opustitanok.hu

Szabályok

Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató


© 2021 OPUS TITÁNOK